Post by cuokindmeletcio on Feb 12, 2022 4:23:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код много точки ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2022 version ▞▞▞
Скучно е
Видях в магазина за приложения, че има нова актуализация, бях като "ДА!" Прочетох за новата актуализация с новите генерали и бях като "СТРАХОТНО!" Тогава актуализирах играта. Бях толкова развълнуван, но тогава ми каза, че трябва да платя $6,99, за да играя на новите общи нива! Тогава се вбесих и казах "Нееее!". Като цяло приложението е наред. Преди беше добра игра. Но по принцип сега те искат парите ви.
Когато бях на 5, играх и я харесах една от любимите ми игри
НЕВЪЗМОЖНО ЕДИН ПРАИСТОРИЧЕСКИ CLUBMAN ПОБИЕ 4 ОТ МЪЖЕТЕ ОТ МОЯ КЛУБ ПРЕДИ ДА УМРЕ ДА ГИ НАПРАВЕТЕ МАЛКО ПО-МОЩНИ НЕ 4x
Merge Plants – Hoa quả nổi giận Trò chơi điện tử rda
има ли начин да поправите покупката от 7$? беше малко скъпо и се оказа скучно и невъзможно за генералски режим
Age of War Strateške igre mjrr
Не е лошо
Най-добрата игра за всички времена!
Наистина искам ти да бъдеш войникът
Спомените от тази игра... наистина ме удариха! Хубава концепция, интересна механика и също така запазвате красивата фонова музика! 5 звезди. Период.
Честно казано тази игра е точно като флаш версията преди. Единствената причина, поради която няма да ви дам 5 звезди, е, че системата за постижения е счупена и цените за вашите "разширения" са просто смешни...
супер e teglete
Това са глупости!!!! ВИЕ никога не печелите и всеки път, когато се приближите до вражеската база там лазерите са по-силни!! Не го изтегляйте загуба на дата и време!!😡😡😤 и защо му дадох една звезда вместо нула!!!
пише безплатно, но трябва да платите $25
Така че направо до точката, играта има фантастичен морал. Бързото му забавление и вълнение ви кара да искате много повече и това е проблемът, след като 4 еволюира, няма какво да правите, след което забележете, че можете да похарчите монетите си за неща, които вече не означават нищо за развитие. Безсмислено.. Добра игра, но се нуждае от много работа, която все още не си струва да се изтегля, но времето е най-доброто лекарство. Краен резултат 3/5
Age of War Strategiya vur
това не е възможно и играта е гадна, прекрасен ден
гуркан
Не като оригинала и стилът на изкуството се промени към по-лошо
Играх тази игра като дете на нашия компютър! Невероятно е да видите тази игра в магазина за приложения!! Толкова много връщания, играейки тази игра. Бих искал да ги видя да продължат да пускат нови версии, защото победих играта и играх отново и отново като 30 пъти сега!!!
защо моята щета е 2 пъти по-ниска от тази на ai!!! това е адски глупаво. но наследството от войната с пръчки е невероятно!
Не съм съгласен с почти всички, които прегледаха. Трябваше да добавите dlc, защото имате нужда от парите.
Едно и също нещо отново и отново
МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО Много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много добре ИГРА
Много добра игра, страхотна музика, дори и да е стара
Трябва да запазите класическия режим на игра, който имате сега, но също така да добавите режим на кампания (не е платен), където трябва да се класирате и да получите xp, за да отключите войски, единици и възрасти (може да струва пари за отключване незабавно) кампанията ще има мисии/ нива. Също така в този режим кули и единици могат да бъдат подобрени няколко пъти, за да се увеличат скоростта, здравето и щетите. Не на последно място трябва да има опция за мултиплейър поне за битка срещу приятели във Facebook или нещо подобно (все още трябва да се повишават нивата и да се отключват нещата и за този режим).
Е, играта е добра, но отнема много време, за да се победи един рунд
Когато минавам половината от играта, тя спира и ме връща в главното меню и губя напредък. Моля, поправете.
Най-лошата игра, играна някога
Мразя тази игра, защото в последната епоха бойната машина продължава да ме държи до основата на врага
Най-лесният режим е буквално невъзможен! Не можете да преминете през втория етап. Те се класират много по-бързо от вас. Как мога да получа постижението да убия пещерен човек с най-добрия човек, ако те винаги са напред?!
Age of War Strategické gpz
Може би не търся достатъчно упорито, но как да надстроя своите единици? Врагът винаги има по-силни единици от мен и аз мога да имам бойци на разстояние зад танковете си.
Flash player: *DED* разработчиците: НАМЕРИХМЕ ДРУГО МЯСТО ДА ВЪРНЕМ ДЕТСТВОТО НА ХОРАТА
Както wen играх, след като убих пич, нямаше да покаже сумата от $, която получих, а фонът беше 1/2 син и 1/2 светло лилав
Тази игра е добра, но аз я мразя
Сууууууууууупеееееееееерр
Хареса ми, но е малко копие на игра, направена преди това
Въпросът е как да го изтеглите преди да го видите и да го играете изглежда забавно
Защо искате достъп до моите медии/снимки/файлове?
Премахнете това пари от общ режим
Съжалявам, но тази игра е гадна
Tam zapochvaah ot peamshternqci и zabravih na kakvo zavurshva
Мега qkata e
Тази игра е много забавна за мен. Въпреки това, когато напусна екрана на играта, играта нулира. Така че, ако оставя екрана за текст или нещо в Google, трябва да започна отначало. Моля, поправете това. От добра страна, това е пристрастяващо за мен.
AI има несправедливо предимство. Ако направите сметката, AI получава двоен опит и пари.
Това е много добра игра, тази игра не е трудна, лесна е игра за целия свят, благодаря
Най-вече получих това заради фактора на носталгията, в начално/средно училище това беше една от моите флаш игри за губене на време. Това е забавна малка игра, въпреки че след като спечелите няколко пъти, осъзнавате как точно да печелите всеки път и не си струва да играете след това. Не е страхотно за много удоволствие, но наистина не мисля, че трябва да бъде
Age of War Strategiya vur
Най-добрият саундтрак за мобилно приложение, който някога съм имал удоволствието да изпитам този, който е направил този звуков запис, ще бъде възхваляван за години напред, ще бъде обсипван със скъпоценни скъпоценни камъни и стоки, нека виждат благодат и нищо по-малко, докато са живи . Геймплеят също е доста добър