Post by cuokindmeletcio on Feb 12, 2022 4:17:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk kristālu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Lords Mobile: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Ja vēlaties spēlēt spēli tā, kā redzat, ka YouTube lietotāji spēlē jau no paša sākuma, sagatavojiet tērēt daudz naudas. Šo spēli var spēlēt kā f2p, taču ziniet, ka būs vajadzīgi gadi, lai sasniegtu to, ko cilvēks, kurš tērē, var paveikt dažu nedēļu laikā. Tā ir jautra spēle, kad atrodat labu ģildi un nokļūstat savā pilī, kur esat daļēji drošībā. ****** Atjauninājums: viņi ir pievienojuši vairāk p2p funkciju. Spēli nekad nevar līdzsvarot f2p un p2p.
Es šo sudu insteleju lai dabitu poxel guna visu unlimedet
Lai arī cik man patīk spēlēt šo spēli, jaunais atjauninājums ir patiešām slikts. Ienīst ideju mainīt krāsas spēles laikā. Es pievienoju tikai papildu zvaigznīti, lai tā būtu divas, jo samazinās laiks ģildes festivāla kvestu atsvaidzināšanai. Lūdzu, sniedziet mums oriģinālo ekrānu. Paldies IGG
Lords Mobile: Tower Defense Stratégie vph
Neuztraucieties spēlēties, ja neplānojat tērēt savus mūža ietaupījumus. Esmu spēlējis 1 gadu, nauda nav iztērēta, un man ir 80 miljoni. Tad jums ir spēlētāji, kuri TIKAI sāka spēlēt, un viņiem ir 200 miljoni. Kā? Nauda. Lai iegūtu puslīdz pienācīgu aprīkojumu, jums ir jāmaksā par roku un kāju, varbūt pat par pēdu. Viņi turpina pievienot spēlei arvien vairāk varoņu un piederumu, taču, ja vēlaties tos, jums ir jāsavāc daudz naudas. Nespēlējiet šo spēli, jo jums būs jātērē arvien vairāk.
Ir tik sūdīga spēle
Nav forša bet spēlēt var
Spēle man ir tik lieliska, bet mana mazā problēma ir pirmais ekrāns, jo tas aizņem pārāk ilgu laiku. (Bet es nedomāju, ka tam nav nozīmes) GG
Es šo spēli ienīstu pat nezinu kapēc instelēju
Es izbaudu šo spēli, jo tai nav nepieciešams laiks, lai faktiski spēlētu, un tā ātri nepaliek garlaicīgi.
Patīk spēle. Kritums ir tāds, ka par spēli ir jāmaksā. Jūs varat izvēlēties spēlēt kā bezmaksas spēlētājs, taču tas nostāda jūs neizdevīgā stāvoklī salīdzinājumā ar citiem spēlētājiem.
Nepārtraukti saka, ka man ir jāatjaunina. Esmu pat atinstalējis un atkārtoti instalējis.
tas varētu izmantot dažus reālus uzlabojumus un dažādas stila spēles metodes un vadīklas, taču tas rada atkarību, paiet laiku un diezgan jautri
Lūk
Lords Mobile: Tower Defense Strategie wjxl
Bubble Shooter Mania - Blast Головоломки mzkn
Parasti es ienīstu šīs formulas spēles, taču šī ir jautra un palīdzēja man daudz labāk izprast šo žanru. Tas ir vienkārši, un darāmā ir daudz; jums arī nav jātērē nauda, lai progresētu, bet, ja vēlaties tērēt naudu, tad viss ir lēts un tam ir liela vērtība. Laba spēle. Arī varoņi ir burvīgi.
Sūdīga spēle
Glučo, nestrādā👎🏻
Spēļu veidotāji nogalina sevi!!
Es redzēju šo spēli Tapas reklāmā (kur jums ir jāinstalē šī spēle, pēc tam veiciet kaut ko līdzīgu, piemēram, iegādājieties, pēc tam sasniedzu šādu līmeni un tā tālāk), un es neesmu īsti pazīstams ar šo lietotni, un tā ir pirmā reize, kad to instalēju. Tad es iegādājos kaut ko šajā spēlē, sasniedzu līmeni un pat izmantoju pastiprinājumu, lai sasniegtu vismaz 11. līmeni (nepieciešamais līmenis), un tagad jūs man sakāt, ka es nesaņemšu atlīdzību, jo es izpildīju prasības, jo es jau instalēju. lietotne iepriekš. Kad tas bija?!
Spēlēju jau 4 gadus, tas bija patīkami apmēram pusi no laika, pēc tam par spēlēšanu bija jāmaksā vairāk atjauninājumu... un tagad vissliktākais ir tas, ka robotu izsekotāji seko līdzi pēdējai darbībai, vairoga laikam, pārnesumu maiņas posmiem ext. Tagad katrs atjauninājums, ko sakāt, lai uzlabotu mūsu pieredzi, ir paredzēts tikai p2p un robotu lietotājiem?
Es ļoti izbaudu šo spēli. Es tikko sāku pirms dažām minūtēm. Es mainīšu savu atsauksmi, kad būšu jau sapratis pamatus.
Lieliska mobilā spēle, pārsteidzoši, ka par laimēšanu nav jāmaksā, bezgalīga jautrība
Jauka grafika, jautra spēle, zemas cenas sīkrīki iegādei un jautras alianses. Turpiniet to uzlabot.
Man šī spēle nepatīk bet es dabūju ļoti daudz naudas pa kritikalops
Uzmanieties, jo šajā spēlē ir roboti! Botu pārvietotājs, kad vairogs nokrīt... Bot Shield un mini vairāk! Jūs varat spēlēt šo spēli datorā labāk!
Manos piedzīvojumu uzdevumos ir kāda dīvaina kļūme, tikai uzbrukuma uzdevumi nāk viens pēc otra un neviens cits uzdevums, lūdzu, izlabojiet to
2021. gadā ir patiešām grūti atrast labas spēles. Un šī ir ļoti laba spēle, izmēģiniet to vismaz vienu reizi. Vai arī jums kaut kas pietrūkst. Līdz šim pārspēt spēli.
Norm bet garlaicīgi
Huyņa riktīga neiesaku lādēt nožēlosiet
tā ir laba spēle, kas ir laba pamācībā, lai gan tā var būt nedaudz sarežģīta, taču kopumā tā ir laba spēle.
Pārāk liela ņemšanās. Bet tā jau var spēlēties. Un ja mazāk runātu vispār būtu iespējams lieliski
Ļoti labi, bet, ja jūs netērējat naudu, tā nav jums piemērota spēle, jo es netērēju naudu, un ir nepieciešams ilgs laiks, lai atjauninātu, un, kad es sāku tērēt mazliet, tas tika jaunināts ātri un ir daudz vienkāršāk. Igg vienalga, ja tu esi f2p spēlētājs, viņi nav izveidojuši nevienu f2p varoņu 2 gadu laikā
Ļoti labi, bet nedaudz kaitinoši, kad dzirdat pīkstienus, kas norāda, ka esat saņēmis palīdzību
Čau spēlētāji! Šai spēlei esmu veltījis apmēram gadu. Tā ir bijusi mācīšanās pieredze, bet šeit ir mans patiesais pārskats. Ir bijuši vairāki atjauninājumi. Dažas labas, bet godīgi sakot, viņi to vienkārši nav padarījuši par labu. Ja vien jūs neesat (elite). Aka valis. Es dažreiz esmu iztērējis 200 mēnesī un nevaru tikt līdzi. Spēlētāji izmanto arī robotprogrammatūras, kas nosaka jūsu vairoga nokrišanu, jo spēlētāji ar šo tehnoloģiju mani atkal un atkal pārmeklēja. Šobrīd es pazaudēju visu, par ko strādāju. Netērējiet savu laiku vai naudu
Pēc 20. līmeņa būvniecība un apmācība ir lēna un garlaicīga
Šī spēle patiesībā ir diezgan laba, buuuut, tā nebija ļoti precīza reklāmām, bet kopumā šī spēle ir ļoti laba, un es iesaku šo spēli visiem vecumiem.
Forši
👍👌
Lieliska spēle. Oho!!! Tomēr viena lieta, man šķiet, ka pirkumi caur Google Pay ar kartēm nav iespējami.....ceru, ka varētu ieviest citu pirkšanas veidu caur papar pay...!!!
Daži spēlētāji izmanto Botu fermas, lai bez maksas iegūtu resursus. Krāpšanās. Un IGG neko nedara. Negodīga spēle tiem, kas par visiem maksā reālu naudu