Post by cuokindmeletcio on Feb 12, 2022 4:14:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas monetų įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Battle 2021: Stick Fight War 2022 version ▞▞▞
Šis žaidimas yra gražus 😀
Labai smagu, bet labai sunku ir labai reikia smegenų
Tai puikus žaidimas, suteikiantis man laisvo laiko ir aš jį žaidžiu VISĄ laiką
Pilna reklamų ir klaidų. Jie pašalino ankstesnių žaidimų ypatybes, kad šis žaidimas būtų pats blogiausias kovos žaidimas su lazdomis.
Žaidimas nuolat griaunamas priverstinių skelbimų. Būtų malonu turėti 79p reklamos pašalinimo parinktį... gėda, žaidimas atrodė turintis tam tikrą potencialą
nėra gerai kaip yuzwl!
Noriu įvertinti tai penkiais, nes pirmą kartą žaidžiu šį žaidimą ir jau žaidžiau stickwar : LEGACY ssssssssooooooooooo!!! Ačiū 👍
Tiesiogine prasme tai tik lazdų karo palikimo kopija, nieko daugiau, išskyrus tai, kad jūs negalite valdyti savo lazdos vyrų ir jums reikia mokėti už kitus lygius, tarkime, kad dėl to iššvaistėte visas savo monetas atnaujinimams. Jūsų monetų yra mažiau nei 400, o tai reiškia, kad esate priversti žiūrėti, kaip pridėti 1 tūkst. monetų. Tai didžiulė problema, kai žaidėjai neprisijungę bent jau sugeba tai padaryti, todėl jums nereikės mokėti, kad patektumėte į kitą lygį. Tai viskas, ką turiu pasakyti
Žaidimas Stickman mūšyje turi gedimą PVP žaidime prisijungiant prie PVP lygio žaidimas yra normalus, bet PVP nėra normalus ir taip sunku sutvarkyti žaidimą
Tiesiog bloga originalaus lazdų karo versija: palikimas :/
Žaidimas įsiurbia, kai pakeliate visus simbolius. Ir tu negali pakeisti odos. Būtinai reikia atnaujinti
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategie qtqt
Begalinis žaidimas, puikus pasirinkimas vaikams
Žaisdamas šį pigų knockoff mane privertė grįžti ir vėl įveikti originalą, todėl manau, kad ačiū už tai. Ir skirtingai nuo kitų apžvalgų, aš iš tikrųjų galėjau žaisti žaidimą, nes turiu programinę įrangą, kuri blokuoja skelbimus – vis dar yra šiukšlių žaidimas.
Smagus žaidimas geras laisvalaikio praleidimo būdas
Atnaujinkite šį žaidimą, Mabey, naujas bosas ir naujas apvalkalas. Aš žaidžiau tai, nes man buvo 1 metai, prašau, sukurkite daugiau, tai man patiktų .😄
Tai nuostabus žaidimas, tačiau didžioji dalis žaidimo yra skelbimai, jei būtų mažiau priedų, įvertinčiau 5
Man tai labai patinka, net jame buvo daug skelbimų, kaip žinote, aš visada laimėdavau naujus ir stiprius karius.
Tai pats geriausias žaidimas, neatrodo, kad tai tik „stick war“ palikimo kopija, tai „stick war“ palikimo kopija nežaisk šio žaidimo aš net nežaidžiau, aš tiesiog pavadinsiu jį šiukšliadėže, nes tai yra „Stick war legacy“ turėtumėte žaisti „Stick war legacy“.
Blogai
Na, man patiko, kaip jie padarė SW:L žaidimo perdarymą, bet iš esmės tai yra jo P2W versija. Negalite rinkti brangakmenių, nebent perkate. Jie jau puls jus, o ne originale, kur jūs arba AI turite didesnę armiją, kad galėtų pulti pirmas. Jūs taip pat negalite valdyti savo vienetų, garso efektai šiek tiek niūrūs ir tai yra grynųjų pinigų griebimo žaidimų kategorija. Neatsisiųskite žaidimo, nes tai yra pinigų paėmimo žaidimas, netikėkite 5 žvaigždučių įvertinimais, nes tai gali būti vaikai, pavogę tėvų kreditinę kortelę.
Ei, ar čia kaip senoji versija? Manau, kad pabandykite užsiprenumeruoti mane, jei ši programa yra graži, jei ne, atsiųskite komentarą ☺
Linksmo gimimo dienos, Benas ir Džeris pasitraukite iš kelio ir aš būsiu tavo namuose, bent jau tau geros dienos
Gražus, bet per daug reklamos
žaidimas yra labai geras, galite žaisti PVP, taip pat pridėkite režimą, gerai?
Taip, tai kaip lazdų karai, bet jei nežaidėte lazdų karų, galite pabandyti ir nepasigailėsite
Tai yra lazdų karas, bet jei pašalinote pusę funkcijų, padarėte visus garsus skausmingus ir sukūrėte muziką, nuo kurios man kraujuoja ausys, tada atnaujinimų kaina buvo tiesiog sugadinta, taip, tai šis žaidimas.
Žaidimas buvo įdomus, bet... internete pilna apgavikų...1 milžinas, o jie turi 3... neįmanoma, kai mes abu turime 12 kalnakasių... def lankininkai ne visada pasirodo besitraukiant. Combat system buggy taip pat.
Man beveik nepatinka žaisti šį žaidimą. Lygiai yra neįtikėtinai sunkūs dėl to, kad dirbtinis intelektas yra toks blogas, todėl jie tiesiog pradeda klajoti, o ne pulti. Vienintelis būdas gauti nedidelę galimybę laimėti yra naudoti daugybę skelbimų, o tai taip pat yra baisu.
Mano mėgstamiausias šis žaidimas, man jis patinka. Ačiū kūrėjui.
Toks šlykštus žaidimas.... daug reklamų...😰
Super lėtas. Ne taip smagu kaip originalas. Sunaikinti statulą prireikia amžinų. Atrodo, kad žiūriu skelbimus, o ne žaidžiu žaidimą. Lazdų kalavijuočiai tiesiog stovi šalia ir kartais smūgiuoja, kai puola statulą. Apskritai labai liūdna dėl šio žaidimo, nes originalas buvo puikus ir labai smagu žaisti.
Magers turi klaidą... jie naudoja tik 1 npc, bet taip neturėtų būti... taigi pilnai magerių armijai neužtenka vietos... ir dar viena klaida, taip pat jei mageris yra užpultas, jis negali padaryti pakalikų...
Man tai patinka, nes šis žaidimas turi daugybę odų
šiukšliadėžė su mažai, bet skelbimais
Kai aš pradėjau žaidimą, nuostabus bičiulis įvertino šiuos 5 vyrukus ir būkite saugūs
iri bilang bos ahay hahah maim ff gak a cemen
Iš pradžių labai lengva.
Bendy in Nightmare Run Arcade mol
Tai tik bloga „Stickman“ karo parodija. Palikimas, bloga grafika, blogas menas ir „Daiktai per daug netvarkinga“ sąsaja nėra aiški
Geras strateginis žaidimas. Pridėta daugiau vienetų. Nekantrauju pamatyti naujų dalykų tęsinyje
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategie mlru
🤩🤩🤩🤩