Post by cuokindmeletcio on Feb 12, 2022 4:05:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک پول بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Halloween Cooking Games 2022 version ▞▞▞
این یک بازی با مضمون عالی است که زمان را می گذراند
به روز رسانی 8/18 - به روز رسانی دیگری در دسترس بود و این بار نه تنها به بازی اصلی کامیون غذا برنگشت بلکه همه چیز را کاملاً از بین برد. 15/8 - بازی یک آپدیت داشت و حالا یک بازی کاملا متفاوت است. جیز کلا به هم ریخته به من می گوید چیزی درست کنم اما دستور این نیست و نمی توانم ظرف اشتباه را از بین ببرم. اگر به این کار ادامه دهد، در نهایت این را حذف خواهم کرد. خیلی ممنون. من در آخرین کامیون غذا بودم و تقریباً بازی را قبل از این به روز رسانی کامل کردم.
خوب
تازه این بازی رو شروع کرده
من اگه چهاره دشتم یک ستاره هم نمی دادم خاک تو گور سازندش. میمون 🦍🦍🦍🦍🦍🦍🐒🦧🦧🦧🦧🦧🦧🦧🦧🦧🦧🦧🦍🦍🦍🦍🦷🦍🦧
تا کنون خیلی خوب
من بازی شما را قوی تر دوست دارم
سرگرم کننده و آرامش بخش
عالی بود؟ 👑🎎
این بازی خوب است اما نیاز به کنترل دارد
من به آن چهار ستاره می دهم زیرا من بازی را انجام می دادم و شما کل بازی را تغییر دادید من در سطح 120 بودم و اجازه نمی داد بیشتر از این بروم مجبور شدم بازی را حذف کنم و وقتی این کار را انجام دادم باعث شد کل بازی را دوباره شروع کنم. بنابراین امیدوارم وقتی دوباره به آن سطح برسم، به من اجازه دهد بازی کنم، اگر نه، بازی را برای همیشه حذف خواهم کرد
این یک بازی جالب است. فکر می کنم وقتی دانلود کنید ناامید نخواهید شد
بازی خوبیه ولی خیلی مزخرفه
سلام این بازی خوب نیست همیت 🤮🤢☹🤬😡😠😤
به من یاد می دهد که چگونه آشپزی کنم
اشکالات آن بسیار به عنوان و در طول بازی بازی سرگرم کننده جالب نیست فقط سیاه شدن از بازی
این بازی gd است و مشکل این است که همیشه آن را لغو می کند و من در وسط سطح هستم لطفاً در مورد آن به من کمک کنید.
بازی سرگرم کننده است اما نیاز به کار دارد، اشکالات زیادی دارد. من مدام سینی ها یا لیوان ها در جای خود "معروف می شوند". در کامیون کوفته، من مدام یک سینی اسپاگتی ناپدید میکنم و رد شدن از سطح را سخت میکند. لطفا اصلاح کنید.
بازی خیلی خوبیه
Halloween Cooking Games Arkadne igre kjrp
کثافت های بیشتر ایشاله سازندش بمیره
Speed Hero: Superhero Games Avanture fnd
Halloween Cooking Games Аркады wqz
اگر می توانستم به آن صفر بدهم، می دادم. بازی های شما قبلا سرگرم کننده بودند، اما با آخرین به روز رسانی شما، فروشگاه عید پاک کار نمی کند. بیا دیگه! اگر میخواهید آن را به هم بزنید، یا برای انجام درست آن وقت صرف میکنید، بهروزرسانی نکنید.
Halloween Cooking Games Arkadne igre kjrp
Wrost
تا اینجا خیلی خوبه☺️
زیاد خوب نبود ولی میشه گفت یکم خوب بود
بازی حالت سختی دارد اما کار نمی کند. من سعی کردم در دستگاه های مختلف بازی کنم و هر دو به یک شکل بازی می کنند. بازی به شما نشان میدهد که کیکهای دو و سه طبقه وجود دارند اما هرگز بالا نمیآیند. انواع وسایلی برای قرار دادن روی کیک های طبقه ای وجود دارد اما نمی توانید از آنها استفاده کنید. بنابراین بازی به هیچ وجه چالش برانگیز نیست. پشتیبانی مشتری نیز وجود ندارد. همه جا رو گشتم هیچی نیست. این بازی را امتحان نکنید، درست بازی نمی کند و نمی توانید آن را هم درست کنید.
بازی آشپزی عالی، شما در واقع به اندازه کافی سکه جمع آوری می کنید تا سطح خود را بالا ببرید و از آن لذت ببرید، نه اینکه فقط بتوانید در انتها سطح خود را بالا ببرید.
تا کنون خیلی خوب. این بازی بسیار سرگرم کننده است و هنوز هیچ اشکالی ندارد.👍
من عصبانی هستم چون نمی توانم آن را نصب کنم
همانطور که شما در سطوح بالاتر می شوید، حتی اگر آسان را انتخاب کنید، واقعاً سخت می شود! بنابراین به جای سرگرم کننده، خسته کننده می شود!
عالیه ولی اگه پول زیاد نمیخواست خیلی خوب میشد
من واقعاً همه بازیهای آشپزی شما را دوست دارم، سه تا از آنها را دارم، فقط نمیدانم چگونه ستاره میدهید، سه ستاره از بازی بعدی میگیرم که همه را سرو میکنم و فقط دو ستاره میگیرم و هر چند وقت یکبار یکی را میگیرم
فقط...همیشه ...فعال...دا بازی
افتضاح خیلی افتضاح
بعد از یک دور آرام می شوم! من عاشق این بازی هستم! بهترین بازی آشپزی تا کنون! من عاشق همه چیز در مورد این بازی فوق العاده هستم!
Halloween Cooking Games እንቅስቃሴ ያለባቸው cjf
بدک نیس
Halloween Cooking Games Аркады wqz
بازی سرگرم کننده برای بازی
من واقعا از بازی لذت می برم، تا زمانی که لنگ می زند و بعد می باختم چون غذای من می سوزد یا مشتریان می روند. من یک موتورولا g6 play دارم و هرگز این تاخیر بیش از حد را با هیچ بازی دیگری تجربه نکرده ام. امیدوارم درستش کنید، من واقعاً فکر می کنم در غیر این صورت یک بازی عالی است.
این بازی خوبه
بازیش خیلی اسون بود و همین طور تا مرحله 40 بیشتر نیست😕😕😕
من این بازی را خیلی دوست داشتم. پخت و پز و سرو به مشتری بسیار جالب است و یکی از بازی های فوق العاده ای بود.
بازی جالب اما خوب. من عاشق هالووین هستم این بازی آن را به شما می دهد. من بازی های زیادی انجام داده ام که می گویند لازم نیست پول خود را برای برنده شدن خرج کنید، اما این بازی واقعاً انجام نمی دهد. شما پول زیادی برای ارتقای وسایل خود دریافت می کنید و مقدار زیادی باقی مانده است. من این بازی را توصیه می کنم
عاشق بازی هستم اما در رستوران بستنی گیر کرده ام. خیلی برام سخته
خیلی بده 😔🙁
فقط به چند راه بیشتر برای به دست آوردن تقویت کننده در تخته های سخت تر نیاز دارید
بازی باآد!!!!!! ارزش یک ستاره را هم ندارد
Halloween Cooking Games እንቅስቃሴ ያለባቸው cjf
بسیار سرگرم کننده و اعتیاد آور ... سخت است برای متوقف کردن بازی! ممکن است مجبور شوم رتبه خود را کاهش دهم...خیلی خیلی ناراحتم...تبلیغات تقویت کننده...درست...15 دقیقه...بیشتر اوقات تبلیغات کار نمی کنند و فقط ثابت می شوند بنابراین حتی فرصتی برای این کار ندارم استفاده از هر ... بسیار ناعادلانه! ممکن است مجبور به حذف نصب شوید! فقط رتبه ام را از 5 ستاره به 3 کاهش دادم ... حتی نتوانستم از یک تبلیغ تقویت کننده استفاده کنم ... نه یکی!