Post by cuokindmeletcio on Feb 12, 2022 3:49:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Botworld Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Botworld Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sınırsız altın ▞▞▞
▞▞▞ Botworld Adventure 2022 version ▞▞▞
İlk başta iyi, bağımlılık yapan, zaman öldürücü Sorun şu ki, oyun çok çok daha az ödüllendiricidir, bu nedenle ilerlemesi zordur, bu da daha sonra aynı içeriği tekrar tekrar öğütmenize neden olur, bu da oyunu sıkıcı hale getirir Lütfen bu davranışı tam 5 yıldız için düzeltin
Botworld Adventure, kendisini tanımlayan her şey olduğu için inanılmaz, ama çok daha fazlası. Gerçek zamanlı strateji gibi oyun, oyuncuların Botlarına yardım etmek için yeteneklerini kullanmaları için enerji ölçer ile olağanüstü bir şekilde tasarlanmıştır. Botlar yok edildiğinde olduğu gibi, ancak o zaman Yedek botlar gönderebilirsiniz. Bu muhteşem Açık dünya dövüşen Vahşi Robotlar ve Haydutları keşfederken hikaye görevleri eğlencelidir. Maçlardan sonra Bot onarımları konusunda endişelenmenize gerek olmadığı için Arena da harika I❤Bu OYUNU tavsiye edin
Zamanını kurtarayım. Kazanmak için tipik ödeme. Yani ileriye bakacak bir şey yok. OYNAMAK İÇİN ÜCRETSİZ, KAZANMAK İÇİN ÖDE. TEŞEKKÜRLER
Kırmızı öğeyi bulmayı neredeyse imkansız hale getiren, otomatik kaydedilenler onu mahvetti, bir savaşta sıkışıp kaldım ama beni kurtardı ve çıkmama izin vermiyor..... Bu yüzden artık zaman kaybediyorum ve kaldırdım.
Oyunu kazanmak için başka bir ödeme. Bu oyunu oynamak bataklıkta yürümek gibidir. Tamamen sıkışıp kalana ve para vermekten başka seçeneğiniz kalmayana kadar biraz ilerleme kaydedeceksiniz. Çok hayal kırıklığı. Bir reklamı izledikten sonra bazı 'ücretsiz' şeyler alabilirsiniz, bu da temelde ücretsiz olmadığı anlamına gelir. *Geliştiricilerin yanıtına yanıt olarak düzenleyin: "Nasıl ilerleyeceğinize dair bazı ipuçları verebilmemiz için nerede takıldığınız hakkında daha fazla bilgi gönderebilir misiniz". Hayır. Bu oyunla ilgili sorunumun ne olduğunu sana açıkça söyledim.
İyi açık dünya macera oyunu. Ama nedense bana pokemonu anımsatıyor 😉 ama yine de güzel bir oyun indirmenizi tavsiye ederim. (Bir çıkması Için rastgele ufufjfjfjfjfkfjfjfififigkvificivjcjxuvicudjfudjcucjcuskxkysgkxtkxykzylzylzxlgzkgxktxktxkycukxylxgkddyldykdludktfxhlxulxludoyduldyodyzylsulslhdkystkxlgdkycylxuckydoykytbhsnshndgnrintwmrjmjtmjrmkrmtjmjrmrkmrjmjrmjrmrjmrjmdoydsykgx Ki cxkyxtkzktztjtkxktxxyxktkttkd isktkgsktsktkxk ykkdldlysykzykdkydxkyxfulfmdumydmsymsymtmnstmtsmstmtsmstmsmsymsymsymsymsy
Bu oyunda denge korkunç. Oyunun sonu ve kahramanca tehlike bölgeleri çöp. Unutulmaya sürükleneceksin ve asla maksimum seviyeye ulaşamayacaksın. Kesinlikle P2W'dir.
Bu oyun zaten iyi ama ben düşük kalite kullansam bile donuyor ve kapanmaya zorluyor lütfen daha iyi yap
güzel oyun ama giriş berbat
şimdiye kadar çok iyi 20 lvl'ye ulaştım. Görünüşe göre oyun teknik bir değişikliğe gidiyor. muhtemelen oynamak için ödeme. henüz görmedin. 5 yıldızlı inceleme
Mağazanın diğer yeni çıkan oyunlarından ayrılan eğlenceli bir oyun.. Çok optimize, telefonum ısınmıyor. İyi çalışmaya devam edin. Tek şikayetim, tamir bidonunun soğuma sistemi. Oyunlardaki enerji sistemlerinden gerçekten nefret ediyorum. Şimdilik bunun geçmesine izin verebilirim.
Açık dünya bir yalandır. "Teknenizin seviyesini yükseltin" ile yürümeniz yasaklandı, bu nedenle açık dünya şeyi sadece hepsini açtıktan sonra geçerlidir. Otomatik savaşın bazı ciddi iyileştirmelere ihtiyacı var çünkü AI sadece rastgele şeyler yapıyor gibi görünüyor. Ve solo arena çok hileli hissediyor. Benimkinden 3 seviye (ve nadirlikler) daha düşük botlara kaybediyorum, çünkü botlarım diğerlerinden iki kat daha fazla hasar alıyor. Pek mantıklı değil... Bunun dışında, çok şirin ve çok büyük bir potansiyel var! Üzerinde çalışmaya devam et!
Tamam bu gerçekten ilginç bir oyun. Ancak Füzyon yetenekleri başka bir farklı yetenek verir, Bu hiç mantıklı değil. Yine de 5 yıldız veriyorum. yüksek sesle gülmek
Botworld Adventure Giochi di ruolo wxa
Tekrarlayan ve kibar uzun vadede sıkıcı olur. Bu oyunun bir çıkış koşusu olmamasına şaşmamalı. Zayıf kaynak yükseltmesi çok zor düşüyor.
Stealth Master: Assassin Ninja ஆக்ஷன் znyx
Kendinize bir iyilik yapın ve bu oyunu oynayın. Bu oyun sadece çok eğlenceli. Pek çok mobil oyun aşırı reklamlarla dolu ve ilerlemek için tonlarca para ödemek zorunda. Bu oyun bunların hiçbiri doğru değil. Çok eğlenceli ve çok iyi ilerliyor. Yıllardır bir video oyunu oynarken bu kadar eğlenmemiştim.
Yeni güncellemeden sonra oyunlar her yüklemeyi denediğimde çöküyor
Her açtığımda, telefonumu geciktiriyor ve oyun çalışmıyor
Bu oyunu Gerçekten Yaşıyorum, Ama 1 yıldız vermemin nedeni, bu oyunu her oynadığımda, her zaman kapanmaya zorluyor. neden bilmiyorum. Ben arenada bazen kapanmaya zorluyor, ayrıca bazı ekstra fişlere sahip olmak için reklamları oynattığımda kapanmaya zorluyor ve fişleri veya hurdaları bile alamadım. Bu oyunu düzelt
Umarım bunu çok oyunculu bir oyun haline getirirsiniz, böylece ben de arkadaşlarımla oynayabilirim. O zaman bunu kesinlikle 5 yıldız olarak değerlendiririm. Diğer bir şey ise, 9. tekne seviyesine ulaştıktan sonra oyunda yapacak pek bir şey kalmıyor ve eğer harika bir oyuncuysanız, bir hafta içinde 9. seviye tekneye geçebilirsiniz, yani bir hafta sonra bu oyunda hiçbir şey kalmıyor. can sıkıntısından daha fazlasını sunar. Gerçek bu. Bu oyunu daha ilginç hale getirmek için daha fazla içerik ve bot ekleyin ve etkinlikler düzenleyin ve çok oyunculu veya kooperatif ekleyin.
Dürüst olmak gerekirse, oynadığım en iyi mobil oyunlardan biri. Dünya çok büyük ve grafikler oyunun ne olduğu için oldukça iyi görünüyor. Oyun çok yavaş ilerliyor ama kazanmak imkansız ya da paralı görünmüyor. Taktik yönü, farklı bot kombinasyonlarıyla oynamak oldukça ilginç ve eğlenceli. Ve bu oyunun bir "enerji" sistemi olmasına rağmen, dünyada o kadar çok gezi yapabilirsiniz ki sanki bir tane varmış gibi görünmüyor. Sonuçta bu oyun zaman öldürmek için harika bir yol.
Bir enerji sistemi olmasaydı muhtemelen 5 yıldız verirdim.
en düşük kalite ayarlarında bile pil çok hızlı bitiyor. telefonum bozulursa bu oyunu nasıl oynayacağım. açıklama açık dünyadır... bu bir uzatma..
oyun çok güzel ve zevk amaçlı brawl stars bazı %100 sınıflar kopya 60 ama mağazadadede 60 dereceydi. Doğrusal Bi oyun tavsiye ederim.
Evet, başlarda eğlenceliydi. Ama oynanış o kadar kendini tekrar ediyor ki haritalarda gezinmekten keyif bile alamıyorsunuz çünkü haydutlar ve vahşi doğa sizi saçma sapan bir şekilde kovalayacak. Hala iyi, sadece kolayca yoruldum. Belki.
Yetersiz potansiyele sahip bir oyun. Botlar sıkıcıdır. Animasyon arzulanan çok şey bırakıyor. Benim zevkime göre çok yavaş. Ödüller şaka gibi. 1~5 jeton için bir düello mu? Sözleşmelerin (görevlerin) gelmesi sonsuza kadar sürer. Oyun, o kadar çok zaman ve para harcamaya değip değmeyeceğini merak etmeye başladığınız noktaya kadar tekrar ediyor. Açık dünya çevrimdışı bir oyun için ödememiz gereken bedel bu mu? Devam edelim.
Oyun çok güzel ama her levent anladığımızda karakteri düzenleyebilsek iyiolur
Eh, ilk başta eğlenceli ama herhangi bir yere hızlı bir şekilde para yatırmanız gerekiyor ve bir noktada en sevdiğiniz robotların zayıf olduğunu ve onları satın almak isteyeceğinizi fark ediyorsunuz çünkü oyun en iyi şekilde yapıldığında doğru eğlenceyi yapamazsınız. Sizler ringdesiniz ve oyun size karşı inşa edildiği için devam ederken kazanın. İlk birkaç saat eğlendim, ta ki lv'nin çok düştüğünü ve çok pahalıya patladığını ve lv almak için satın almadan pvp alanına giremeyeceğinizi anlayana kadar.
Yani görünüşe göre 6. seviye Astrid'i neredeyse 9. seviyedeyken geçemiyorsunuz.
Botworld Adventure RPG mmp
Bu oyunu beğendim ama çalışmıyor / açılmıyor. Yüzde 100'de takıldım 😭😭😠😠
Çok sevdim.. şimdi bir sonraki bölgeye geçemez miyim? yani gerçekten oyun sona ermişti.. düzelt ya da iyi bir şeyi mahvettiğin için kaldıracağım.
lütfen BOMBEE botunun kendi kendini imha ettiğini kontrol edin AI 5'i dinlediğini düşünüyorum. yükselttiğimde hasar değişmedi.
buggy
Botworld Adventure Ролеви pkj
Oyuna başlayamıyor bile. İlk yükleme ekranında, %8'de takılı kaldı. Cevap: teşekkürler dev, umarım bu oyun oynanabilir olur. Infinix hot 10s btw kullanıyorum. 6 ram ve 128 rom artı Helio g85 CPU'ya sahiptir. Müşteriye cevap vermek için 1 yıldız ekliyorum.
Bu oyunu kesinlikle seviyorum. Diğer bazı incelemelerin dediği gibi, bu gizli bir mücevher. Sevimli bir tasarıma sahip temiz küçük bir oyun. Sözleşmeler gerçekten iyi yapılmış ve oyun sizi zaman kazanmaya çalışıyormuş gibi hissetmiyor. Genel olarak iyi yapılmış. Yine de bu oyunun tadını çevrimdışı olarak çıkarabilmeyi çok isterim.
Güzel oyun. Tek dezavantajı enerji sınırından dolayı ilerleyemem.
harika bir oyun çok beğendim ama 3 yıldız vermemin sebebi bc oyun çöktüğünde oynuyordum ve yeniden başlattığımda tüm ilerlememi kaybettim lütfen bunu düzeltin tnis oyununu gerçekten seviyorum ama bu sadece hayal kırıklığı.
Son derece eğlenceli bir oyun, ancak bu oyundaki bölgeler zorluk seviyelerini çok iyi koruyamıyor gibi görünüyor. Ya senin karakter/bot seviyelerine ya da gemi seviyelerine ayak uyduruyorlar, onu neyin harekete geçirdiğini tam olarak çözemedim. Yine de hoşuma gitmiyor çünkü yeterince kullanılmayan botun yapay zekasının seviyesini yükseltmek için bir bölgeye geri dönemem (veya denemekten rahatsızlık duyuyorum) ve hatta onları seviye atlayana kadar onları kullanamıyorum. Ama şimdi, seviye atlamaya bile değip değmeyeceğini bilmeden keyfi bir şekilde kaynakları boşa harcıyorum.
Fantastik oyun. Pokémon tipi bir havası var, ancak Pokémon'u uzun bir atışla geride bırakıyor. Ve bu, kelimenin tam anlamıyla çocukken Pokémon oynayarak büyüyen bir adamdan geliyor. Oyunu %100 tavsiye ederim. Bununla ilgili en iyi şey, "oynamak için öde" değil. Geliştiricilere not, lütfen bunu değiştirmeyin.
Güzel oyun ama türkçe değil türkçe dil lütfen 🙏🏽
Story Quest'te takıldım Roni'nin Letter Story Quest'ini tamamlayamıyorum. Bunu yaptıktan sonra bile mektubu Roni'nin ailesine teslim etmem gerektiğini söylüyor.
Botworld Adventure Ролеви pkj
%8'i geçiyor, tekrar tekrar yüklemeyi denedi ancak oyun modern bir amiral gemisi telefonda bile zorlanıyor.
Savaş alanları, oyunun önemli olması gereken robotların yarısı için çok küçük. Onlar için 10 fitlik bir boşluk varsa 6 keskin nişancıya sahip olmak mantıklı değil.. ve aşırı güçlü olmadıkça tehlike bölgesini çalıştırmak saçma.
Bu oyun güzel, bana Pokemon'u hatırlatıyor. Otomatik dövüşü ve taktik yönünü seviyorum. Bir çizgi film tarzı bu evren için harika olsa bile tasarım iyidir! Geliştiriciler iyi bir iş çıkardığı için bu oyun için yeterli görüntüleme ve oran olmadığı için çok üzgünüm! Umarım daha fazla geri bildirim alırsınız ve daha fazla Pub yaparsınız çünkü bu gerçekten harika, bilinmesi gerekiyor. Bir oyun yapmayı planlıyorum ve oyununuz bana ilham veriyor!
İnanılmaz oyun, çok ayrıntılı, güzel ve basit ama yine de çok ilgi çekici ve eğlenceli. Geliştirme ekibine destek.
Oyunu internet ile oynamaya çalıştığımda fps düşüşü nedeniyle bu 3 yıldıza oy verirdim, oyun gecikmeli ama genel olarak çevrimdışıyken iyi ama lütfen düşük kaliteli telefonlarda sorunsuz hale getirin
Oyun grafik olarak da oldukça iyi ama her zaman çöküyor, wifi bağlantımın kararlı ve teknik özelliklerde olduğundan eminim ama her %100'e ulaştığında çöküyor veya donuyor.. Lütfen düzeltin
Düşman seviyesini ayarlayamıyorum
Erimiş kayadaki düşman noktalarını dengelemeniz gerekiyor. Bir istasyonda şarj etmeden önce yeterince teneke kutu biriktirememeniz çok can sıkıcı. Erimiş kaya çok dar ve geçmeniz gereken çok sayıda etkili düşman var. Hurdalıktan çok zor. Lmao
Botlar acı verici derecede yavaş seviye atlar, kendinizi oldukça tutarlı bir şekilde daha yüksek seviyeli botlara karşı bulacaksınız. 1 günlük eğlence. Onlara para vermeyin. Bir hafta içinde. Kesinlikle orijinal incelemeyi tekrarlayacağız. Hatta onlara biraz para verdim ve bot yükseltmeleri için Materyal bulmak zor olduğu için hala acı verici bir şekilde yavaş yükseltme.
Botworld Adventure RPG mmp
Bir süredir bu oyunu oynuyorum ve sadece 14. seviyede takıldım, karakterimin seviyesi neden yükselmiyor anlayamıyorum. İnternette de hiçbir ipucu yok.... ne yapmalıyım